ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snillen spekulerar: Iphone 5 kommer att heta Iphone 5

Aron Andersson · 12 Sep 2012
Uppdaterad 12 Sep 2012

klar

Artikellänk är kopierad

Det kanske låter idiotiskt, men det var ju inte helt solklart att namnet skulle bli Iphone 5. Läs till exempel Svds artikel: ”Den kommer inte att heta Iphone 5”.

Men uh-oh, det ser ut som att Svd uttalade sig för tidigt. Macworld har gjort en sökning i Apple-butiken och redan nu fått upp träffar på ”Iphone 5”. Därmed är namnet i princip bekräftat.

Jag vill absolut inte låta hånfull nu, det finns säkert många därute som är intresserad av namnet på nästa Iphone, även om vi kommer att få reda på det om ungefär två timmar.

Men slutsatsen att Iphone 5 skulle heta Nya Iphone, bara för att Ipad 3 blev Nya Ipad, är väl egentligen rätt konstig. Och att göra en sökning i Apples butik är visserligen ett välutfört detektivarbete. Men, Svd och Macworld, finns det inte en detalj ni missat här:

Det står ju liksom en FEMMA på själva inbjudan. HALLÅ!? Varför skulle Apple skriva en femma på inbjudan och sedan inte ha med femman under själva presentationen?

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro