ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snorklade mellan två kontinentalplattor”

Oscar Nelson · 26 Jun 2011
Uppdaterad 26 Jun 2011

Sommarlov”-Malin trivs hos släkten i Lissabon. Även Algarvekusten är fantastiskt fin, säger hon. Men Indien längtar hon inte till.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – Det var nog när jag var på en musikfestival i Reykjavik. Förutom att jag lyssnade på bra musik så maxade jag resan med en massa äventyr, jag red på hästar och snorklade mellan två kontinentalplattor. Värsta resminnet … – Resan till Goa, Indien. Vi skulle vara där i två veckor men min kille blev magsjuk efter bara fyra dagar. Det var inte kul att hänga på stranden när min pojkvän låg sjuk på hotellrummet.Favoritresmål … – Svårt att välja men jag måste nog säga Portugal eftersom min mamma kommer därifrån. Min släkt bor i Lissabon och det är fantastiskt fint. Tycker även om att hänga längs Algarvekusten, det är väldigt vackert och kanon om man vill bada.Det packar jag alltid ner i resväskan … – Jag har alltid med mig mitt kinaschack. Det är perfekt som tidsfördriv och jag älskar att tävla.Det första jag gör på hotellrummet … – Kollar in toaletten. Finns det badkar eller dusch? Har jag plats för sminket och mina grejer? Toaletten är jätteviktig.Restipset … – Jag tycker att man borde uppleva fotboll i Brasilien. Jag gillar inte själv fotboll men för en månad sedan var jag i Rio de Janeiro och såg Rioderbyt mellan Flamengo och Fluminense. Vilket drag! Vilken glädje! Man slutade aldrig att heja.  

klar

Artikellänk är kopierad

Oscar Nelson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro