ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snuvades på vinst på 500 000 kronor

Åsa Larsson · 5 Sep 2014
Uppdaterad 5 Sep 2014

En kvinna hittade stryktipskuponger som inte var hennes med en halv miljon i vinst på – nu stäms hon för att ha tagit ut pengarna till sig själv.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Jessica Gow/TT

Mannen som egentligen var den lycklige vinnaren upptäckte först efter ett par dagar att hans tipsrad dragit in över 524 000 kronor. Dock var kupongerna borta och när han vände sig till butiken så visade det sig att någon redan varit där och plockat ut vinsten, skriver Sydsvenskan.

När mannen ringde Svenska spel så kunde de dock se vilken bank pengarna satts in på och man kunde spåra vinsten till en kvinna.

Hon säger i sin tur i polisförhör att hon hittat kupongerna och ringt Svenska spel som sagt att det inte fanns något att göra åt saken. Hon menar därmed att hon gått så långt hon kunnat.

Nu stäms dock kvinnan och hennes mamma och åklagarsidan yrkar på att de ska betala tillbaka vinsten till mannen, skriver Sydsvenskan.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro