ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snygga ögonbryn med tråd

Metro Stockholm vivvi toikkanen · 7 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Snygga ögonbryn med tråd Threading är den senaste skönhetstrenden från London En gång i månaden kommer ögonbrynsgurun Baljit Hunjan från London till NK i Stockholm för att plocka ögonbryn med bomullstråd. Till vardags arbetar hon på det exklusiva varuhuset Harrods egen ögonbrynsstudio Shavata. Där är threading mycket efterfrågat och såväl brittiska kändisar som kungligheter har testat att få brynen plockade med tråd. ­Jag har minst 30 kunder om dagen, säger Baljit Hunjan, som har arbetat med threading i fem år. Själva metoden har dock funnits i årtusenden och används fortfarande i många arabiska och asiatiska länder. ­ Fördelen med threading är att metoden är snabb och väldigt skonsam mot hu

den. Man slipper irritationer. Den kan även användas för att plocka bort oönskat ansiktshår, till exempel på överläppen, säger Baljit Hunjan. Yvonne Strömberg är en av Baljit Hunjans stamkunder: ­Tidigare plockade jag brynen själv, men jag noppade för hårt och mycket. Ofta blev det bara två tunna streck kvar, säger hon. En gång i månaden får hon brynen färgade och trådplockade av Baljit Hunjan. ­Och brynen håller sig faktiskt fina mellan gångerna. Jag behöver inte göra någonting åt dem själv.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Stockholm vivvi toikkanen
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro