ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snygga sneakers alltid stilsäkert och modernt

Martin Hansson · 25 Feb 2014
Uppdaterad 25 Feb 2014

Stega fram stilsäkert i vår. Metros modeexpert Martin Hansson guidar dig genom vårens hajpade sneakerstrend och lyfter fram de snyggaste alternativen för en fotriktig succé.

klar

Artikellänk är kopierad

Stilsäkra original

De klassiska sneakers-originalen är tillbaka och är i vår lika schyssta på tennisbanan som ute på stan. Skippa krusiduller till förmån för helvita och mer cleana sneakers som funkar lika bra till kostym som jeans. Retroinspirerade, simpla och stilsäkra.

Lyxiga steg

Satsa på ett par lyxiga och avskalade design-sneakers för en fotriktig succé. De internationella modehusen såväl som våra svenska kvalitetsmärken har bunkrat upp med eleganta dojjor i butikerna. Färgskalan domineras av blått, svart och grått. Dessa alternativ kan inte gå fel.

Snabba färger

Trenden med löparskor rusar vidare även i vår – men de mer färgglada alternativen gör sig stiligast på gymmet eller i löparspåret. Satsa på ett par funktionella sneakers som är lika sköna att knäcka milen i som de är snygga i ditt instagramflöde. 

klar

Artikellänk är kopierad

Martin Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro