ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snygge” brottslingen får modellkontrakt

Josefin Svenberg · 1 Jul 2014
Uppdaterad 2 Jul 2014

Polisens arrestbild på Jeremy Meeks, 30, har fått otaliga hjärtan att smälta. Alla som inte får nog av att titta på den snygge brottslingen kan nu pusta ut – han har nämligen erbjudits ett modellkontrakt.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisens arrestbild på Jeremy Meeks.
Polisens arrestbild på Jeremy Meeks.Foto: AP

Det hann inte gå lång tid efter att polisen i Stockton, USA, publicerade arrestbilden på Jeremy Meeks, 30, till dess att den började spridas världen över.

Många menade att Meeks borde vara modell istället för kriminell, och i sociala medier lades det ut memes där brottslingens så kallade mugshot-bild hade redigerats in i annonser för stora modehus som Calvin Klein och Dolce & Gabbana.

Men det som började som ett skämt ser nu ut att bli verklighet. Meeks har nu erbjudits ett modellkontrakt hos agenturen Blaze Models värt motsvarande 200 000 svenska kronor – och han har även skaffat en egen agent, uppger kändissajten TMZ.

Meeks tycks för övrigt ta sin roll som ”den snygge brottslingen” på största allvar. Enligt TMZ har hans advokat begärt tillstånd för Meeks att bära ”civila kläder som passar hans kropptyp” i rättssalen istället för de vanliga fängelsekläderna.

30-åringen greps för drygt tre veckor sedan när FBI slog till mot flera våldsamma gäng i Kalifornien. Han misstänks nu för vapeninnehav och en rad andra gängrelaterade brott. På grund av Meeks gängbrottslighet har domaren satt borgenssumman till motsvarande sju miljoner svenska kronor.

LÄS MER:

Här är brottslingen som får hjärtan att smälta

Jeremy Meeks fru ”ursinnig” över uppmärksamheten

Snygge brottslingen har inte alltid sett likadan ut…

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro