ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sofia, 19, fick larv i hamburgare på McDonald's

Åsa Larsson · 1 Nov 2015
Uppdaterad 1 Nov 2015
Larven i hamburgaren.

Larven i hamburgaren. Foto: Sofia Berglund


Som tur var såg 19-åriga Sofia Berglund larven i burgaren innan hon satte tänderna i den. Det är heller inte första gången som det upptäcks larver i maten på den här McDonald's-restaurangen.

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Berglund från Härnösand skulle precis börja äta sin McChicken från McDonald's i Härnösand när hon upptäckte en larv.

– Den var riktigt äcklig, när jag öppnade burgaren så delade larven på sig, alldeles slemmig, säger Sofia Berglund till Örnsköldsviks allehanda.

Enligt tidningen är det heller inte första gången som det händer på den här McDonald's-restaurangen – i april tog en kund en tugga av en larv

– Jag har dessutom bekanta här i Härnösand som råkat ut för samma sak, säger Sofia Berglund.►LÄS MER: Nej, McDonalds serverar inte människokött Sofia skrev ett inlägg på McDonald's Facebooksida och fick svaret att leverantörerna inte använder gift på åkrarna där salladen odlas och därför kan en insekt leva där.

– De sa att salladen sköljs fyra gånger. Men man kan ju tycka att den som gjorde burgaren kunde ha sett den, säger Sofia.►LÄS MER: Nu kan du boka bord och bli serverad på McDonalds Den lokala restaurangen hänvisar uppåt i företaget.

– Insekter i sallad är ingenting som vi accepterar och vi kommer, tillsammans med vår leverantör utreda vad som har hänt, säger Alexandra Svenonius, presschef på Svenska McDonald's.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro