ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sofia vann shopping för 20000 på Metromode.se

metro.se · 23 Dec 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Signe var både smakråd och hjälpte mig att hitta vad jag letade efter, det var toppen, säger en lycklig Sofia Mattysek (th).

Signe var både smakråd och hjälpte mig att hitta vad jag letade efter, det var toppen, säger en lycklig Sofia Mattysek (th). Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Hon vann en dags shopping med redaktören för Metromode.se. Fyllde flera kassar.Det var en lycklig Sofia Mattysek, 19, som bar hem sina kassar efter att ha spenderat 20 000 kronor i varuhuset Pub två dagar innan julafton. Undersköterskan från Haninge vann tävlingen som innebar en heldags shopping tillsammans med Signe Siemsen som är redaktör för Metromode.se.– Det blev kläder, underkläder och en väldig massa hudvårdsprodukter. Och två par skor, bland annat ett par Acne Pistol Short, berättar Sofia Mattysek för Metro.Signe Siemsen slutar inte att dela ut priser än. I hennes julkalender, som håller på fram till julafton, kan du varje dag vinna fina priser.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro