ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sökes: semesterfirare, lön: 140 000 i månaden

Patrick Ekstrand · 12 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

PARADISJOBB. Sökes: Semesterfirare. Lön: 25 000 i månaden (i australiska dollar, vilket innebär drygt 140 000 kronor i månaden). Sista ansökningsdag: 22 februari.

Den utlysta tjänsten är tidsbegränsad till sex månader, men turistbyrån i australiska Queensland räknar ändå med att få in många ansökningar. – Den som får jobbet får bo på Hamilton Island i sex månader och resa till andra öar längs stora barriärrevet för att rapportera om sina äventyr för en global publik genom bloggar, fotodagböcker och videoinspelningar, säger delstatens vice premiärminister Paul Lucas.

Anställningen är en del av en global marknadsstrategi i tider när Youtube och bloggar når en större publik än mycket annan masskommunikation. Delstatens turistminister tror inte att det finns någon som helst risk med att låta en okänd person bli delstatens ansikte utåt:– Jag tror att den största faran är att den som får jobbet inte vill åka hem efter sex månader, säger Desley Boyle.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro