ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sökes: tusen nya taxichaufförer

metro · 5 Feb 2012
Uppdaterad 5 Feb 2012

klar

Artikellänk är kopierad

Taxi Stockholm söker i år tusen nya chaufförer och kommer, precis som tidigare år, att finnas på plats under Bazaren för att berätta om de möjligheter som finns om du vill jobba som taxiförare inom Taxi Stockholm.

– Vi söker flera typer av förare och vi har olika typer av jobb att erbjuda. Dels nattpass, dagpass, extrajobb eller heltidsjobb. Om du är intresserad av att jobba för oss ska du vara en servicemänniska med god lokalkännedom som kan tänkas jobba på obekväma arbetstider, säger Pia B Huusmann, en av rekryterarna på Taxi Stockholm.

Taxi Stockholm rekryterar och utbildar dig som vill bli förare och därefter förmedlar de ett jobb på något av åkerierna som är anslutna till Taxi Stockholm.

– Vi är en medlemsförening och vi har krav på de åkerier vi arbetar med att de ska vara anslutna till kollektivavtalet och förutom sjuk- och pensionsförsäkring har vi förhandlat fram en bra lönepolicy för de anställda, säger Pia B Huusmann.

Träffa Taxi Stockholm på Bazaren i monter 9, plan 5.

Även Taxiutbildningen, som utbildar taxichaufförer till Taxi 020, TaxiKurir och Topcab, finns på plats under Bazaren. De söker i år 1 500 chaufförer och personer som vill utbilda sig till förare. Besök dem i monter 11, plan 5.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro