ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Sökes: Vardagshjältar som vill hjälpa Stockholms medborgare

Metro · 5 Feb 2018
Uppdaterad 19 Feb 2018

Är du social, serviceinriktad och vill ha trevliga kollegor med hög kompetens? I så fall kan du vara rätt person för Kontaktcenter Stockholm som nu vill bli fler.

klar

Artikellänk är kopierad

Visste du att det finns en enhet inom Stockholms stad som kan svara på alla typer av frågor som medborgare har? Till Kontaktcenter Stockholm kan du vända dig om du har frågor som rör till exempel förskola, livsmedelskontroll, skola och serveringstillstånd. Nu växer Kontaktcenters enhet  Äldre direkt och söker nya medarbetare.Josephine Kirkesaether har jobbat på Äldre direkt i åtta år och hjälper till att ge vägledning och information om äldreomsorgen i Stockholms stad. Hon och hennes kollegor svarar på frågor om bland annat hemtjänst, anhörigstöd, boenden för äldre, färdtjänst och ledsagning.

– Anledningen till att jag jobbat här i åtta år är först och främst att vi har väldigt bra stämning på arbetet, vi har högt i tak och jag trivs väldigt bra med mina kollegor, säger Josephine Kirkesaether.

Passar dig som är samhällsintresserad

På enheten bredvid, Stöd och omsorg, sitter Oskar Örn som anställdes nyligen. Han arbetar som servicehandläggare och svarar på frågor om funktionsnedsättning, funktionsvariationer samt överförmyndarfrågor.

– Jag skulle rekommendera det här jobbet till alla som är samhällsintresserade, vill lära sig mer om staden och vill jobba med att underlätta och ge service åt människor, säger han.

pil
Kontaktcenter Stockholm söker nya medarbetare

• Kontaktcenter Stockholm söker medarbetare till sin enhet Äldre direkt.

• På Kontaktcenter Stockholm arbetar totalt omkring 70 personer.

• Som en del av teamet på Äldre direkt hjälper du medborgarna genom att informera och vägleda dem rätt i staden samt lösa deras ärenden.

• I april i år flyttar Kontaktcenter till fina lokaler vid Globen.

• Läs mer om Kontaktcenter och sök lediga tjänster på Stockholm.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro