ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Solen skiner hela helgen – ta en höstpromenad

Oscar Nelson · 14 Okt 2011
Uppdaterad 14 Okt 2011
Pildammsparken är egentligen värd en egen höstpromenad. Sofia Johansson, 20, väljer att jogga genom Malmös Central Park.

Pildammsparken är egentligen värd en egen höstpromenad. Sofia Johansson, 20, väljer att jogga genom Malmös Central Park. Foto: Kinga Lezanska Sjölin


SMHI lovar solsken hela helgen Metro tipsar om en mysig höstpromenad genom Malmö. Starta i Rör­sjöstaden – Pildammsparken är målet.

klar

Artikellänk är kopierad

Start: Rörsjöstaden, Kungsgatan. Kungsgatan utlovar definitiv höstkänsla med färggranna löv och kärlekskranka par. Har man barn går det att stanna till vid lekplatsen, som enligt småbarnsföräldern Erik Strand, 28, är ett perfekt ställe för hans son Knut att träffa andra barn på.

Mellanlandning: Davidshallstorg: Mitt på torget står kaféernas bord och stolar fortfarande kvar. Efter en stunds flanerande är det lätt att bli trött och det kan vara läge att vila benen. Höstsolen kan vara förrädisk och en kopp latte är aldrig fel att värma upp en kylig kropp med.

Målgång: Pildammsparken: Pildammsparken är Malmös egna Central Park och är nästan värd en helt egen höstpromenad. Parken är även joggarnas paradis och tycker man att promenaden gått för långsamt är det bara att dra på sig löparskorna och ta ett varv runt sjön.

klar

Artikellänk är kopierad

Oscar Nelson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro