ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sommarens bästa ­ och sämsta ­ shorts Daniels lista

Metro Malmö (Gucci) (D&G) (Louis Vuitton) (D&G) (D&G) · 3 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sommarens bästa ­ och sämsta ­ shorts Daniels lista 4tennis Alla som sett Woody Allens "Match point" vet att tennis i överklassmiljö är världens snyggaste sport. Vita korta tennisshorts är sport och glamour i ett och samma plagg. Leta hos Polo Ralph Lauren, Björn Borg, Lacoste och Fred Perry.

4Jeans Budgetvarianten. Klipp av dina gamla utslitna favoritjeans precis ovanför knäna och rulla upp tyget ett par varv. Funkar både på stranden och inne i stan. 4Bermuda Enligt en gammal förordning på Bermudas fick männen inte ha så korta byxor att låren syntes. "Dressade" shorts är de enda kortbyxor som kan kombineras med skjorta och kavaj. Snyggt att matcha med loafers eller moderna seglarskor. 4Hawaii Det bästa med surfshortsen är att du kan kliva direkt från gatan ner i poolen. Den här klassiska modellen fungerar nämligen lika bra som badbyxor.

VARNING!

Boxarshorts 4För det första: långa shorts gör benen fula och "stockiga", både på tjejer och killar. 4För det andra: shorts med tryck är väldigt "Big brother".

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Malmö (Gucci) (D&G) (Louis Vuitton) (D&G) (D&G)
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro