ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sommarens plågor

Johan Kellman Larsson · 7 Jun 2011
Uppdaterad 7 Jun 2011
Veronica Maggios "Jag kommer" blir ett soundtrack till sommaren.

Veronica Maggios "Jag kommer" blir ett soundtrack till sommaren.


Eric Amarillo, Pitbull och Sean Banan Här är hittarna som kommer att spelas mest i sommar. Jakob Öqvist: Centralt är att det finns någonting irriterande över låten”.

klar

Artikellänk är kopierad

Nej, du slipper dem inte i år heller. Plågoandarna till sommarhittar kommer i vanlig ordning att förfölja dig – på klubben, via köksradion och i campingtältet. Enligt Linda Nordeman, musikredaktör på P 3, är receptet för sommarplågorna busenkelt. – Texten bör ha någon eller helst samtliga av följande beståndsdelar: sex, flirt eller strand. Att texten är på svenska brukar generellt sätt vara en bra förutsättning, säger hon. Radioprogrammet ”Vakna med the voice” har under de senaste veckorna haft en särskild programpunkt där de spånat kring vilka låtar som blir 2011 års sommarplågor. Programledaren och komikern Jakob Öqvist har därför stenkoll på vad som är sommarhits-kompatibelt och inte. – Centralt är att det finns någonting irriterande över låten. Första gången man hör den ska man bli arg. Men andra och tredje gången börjar man gilla den lite i smyg för att sedan, efter ett par hundra lyssningar, bli förbannad igen, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro