ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sommarflirten – så får du den att hålla i höst

Ulrica Widsell · 8 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Clara Krantz, 28, blev sommarkär i sin pojkvän för tre år sedan. Lillasyster Lovisa Krantz, 25, och Axel Söderlund, 26, har varit tillsammans i nio år. Clara: – Vi träffades på sommaren hemma hos en kompis. För att få sommarkärlek att hålla måste man ha realistiska förväntningar. Lovisa: – Det känns som att det är lättare att få till det på sommaren, kanske för att det är fler fester då. I vardagen kan man göra något av det där trista, till exempel en tvättkväll, till något romantiskt. Axel: – Det är lättare att träffas på sommaren. I vardagen gäller det att bryta rutinerna då och då. Vi borde dejta varandra oftare. 

Clara Krantz, 28, blev sommarkär i sin pojkvän för tre år sedan. Lillasyster Lovisa Krantz, 25, och Axel Söderlund, 26, har varit tillsammans i nio år. Clara: – Vi träffades på sommaren hemma hos en kompis. För att få sommarkärlek att hålla måste man ha realistiska förväntningar. Lovisa: – Det känns som att det är lättare att få till det på sommaren, kanske för att det är fler fester då. I vardagen kan man göra något av det där trista, till exempel en tvättkväll, till något romantiskt. Axel: – Det är lättare att träffas på sommaren. I vardagen gäller det att bryta rutinerna då och då. Vi borde dejta varandra oftare.  Foto: Urban Brådhe


Kärlekscoachen Carolin ger sina bästa tips

klar

Artikellänk är kopierad

Sommar, sol och kärlek. Vi blir lättare förälskade på semestern. Men hur får du kärleken att hålla i höst? – Ta det lugnt och ha kul ihop, säger kärleks­coachen Carolin Dahlman.För att få sommarflirten att bli något mer när vardagen kommer tillbaka är det viktigt att inte direkt börja pricka av listan på allt som ”den rätte” ska vara.– Det finns inget facit på hur man visar sin kärlek. Många har förutfattade meningar om hur den andra personen tänker. Man tror att den andra personen är som man själv och tolkar den andres beteende och förväntar sig saker ut­ifrån det, som: ”Om man verkligen tycker om var­andra, ska man inte höras varje dag då?” säger Carolin Dahlman. Det är vanligt att börja oroa sig över saker i stället för att njuta och ha roligt tillsammans.– I stället för att noja ska man vara öppen, nyfiken och ödmjuk. Fråga! Vad gör dig glad? Vad får dig att känna dig älskad? Nya relationer tar lätt slut om det blir mycket konflikter. I vardagen måste tid för kärleken planeras in.– Man blir lätt upptagen av en massa problem på job­bet. Grunden är att ta hand om dig själv. Häng inte upp tillvaron på den andra personen. Ta det lugnt och glöm inte att ha kul ihop.

klar

Artikellänk är kopierad

Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro