ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sönerna tar över i Dallas”

metro · 13 Jun 2012
Uppdaterad 13 Jun 2012
Sönerna tar över i ”Dallas” När tv-serien ”Dallas” nu återkommer efter många år är det med åtminstone delvis samma rollfigurer, bland andra J R, Sue Ellen och Bobby. Dessutom kliver deras numera vuxna ”söner” in i handlingen.

Sönerna tar över i ”Dallas” När tv-serien ”Dallas” nu återkommer efter många år är det med åtminstone delvis samma rollfigurer, bland andra J R, Sue Ellen och Bobby. Dessutom kliver deras numera vuxna ”söner” in i handlingen. Foto: Warner Bros/TV 4


J R, Bobby och Sue Ellen. I kväll är Dallas” tillbaka på amerikanska kanalen TNT. Nu får vi också bekanta oss med sönerna John Ross och Christopher.

klar

Artikellänk är kopierad

”Dallas” var 1980-talets läger-eld och under en period världens mest populära tv-program. Nu gör J R Ewing, Sue Ellen och Bobby comeback på Southfork i den nya versionen av succéserien som startar på amerikanska kanalen TNT i kväll. Att Larry Hagman har hunnit bli 80 år hindrade honom inte för att iklä sig rollen som den hänsynslöse oljebaronen J R igen. 

– Det är inte lika bra betalt som det var på den tiden förstås. Men det är inte ofta jag får chansen att jobba med ett långtidsprojekt nu för tiden och jag gillar att jobba med mina kompisar, säger han till Entertainment Weekly.

Kompisarna är Linda Gray, 71, och Patrick Duffy, 63, som repriserar sina roller som Sue Ellen och Bobby. Men handlingen kommer också att kretsa mycket kring den nya generationen Ewings: J R  och Bobbys sön-er John Ross och Christopher spelade av Josh Henderson och Jesse Metcalfe.  

”Dallas” har köpts in av TV 4 och har premiär den 20 augusti.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro