ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sony Ericsson gör Playstation-mobil

Aron Andersson · 27 Okt 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Engadget har bilder på Playstation-mobilen.

Engadget har bilder på Playstation-mobilen.


klar

Artikellänk är kopierad

Nu kan Iphone få konkurrens av en riktig spelmobil. Sony Ericsson ska släppa en Playstation-telefon.Tekniksajten Engadget har fått tag på bilder som visar en Playstation-mobil från Sony Ericsson. Bilderna bekräftar tidigare rykten om mobilen, som skulle kunna bli en konkurrent till Iphone.Utöver pekskärmen har telefonen även vanliga styrknappar vilket skulle göra den ännu mera spelvänlig än Iphone.Nokia har tidigare satsat på spelmobiler men misslyckats. I dag har dock mobilspelen fått ett ännu större genomslag tack vare App Store till Iphone, som gjort mobilen till en riktig konkurrent för bärbara spelkonsoler.Engadget skriver att mobilen på bilderna fortfarande är en prototyp, och att mobilen troligtvis släpps först nästa år. Men de utesluter inte att den lanseras inför julhandeln.

Många sajter på nätet spekulerar i att bilderna skulle fara fejkade, både Sony Ericsson och Sony har uttalat sig om bilderna genom att säga att de inte kommenterar rykten eller spekulation.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro