ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sony Ericsson- Tre nya Sony Ericsson

Stockholm TT · 5 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Tre nya Sony Ericsson-modeller släpps i butik

Sony Ericsson håller en fortsatt hög lanseringstakt och i dagarna släpps tre nya modeller i butik. W850 och W710 är den nya generationens Walkmantelefoner, båda med 3G-kapacitet, uppgraderad Walkmanspelare och den nya funktionen TrackID. Z710 är en ny kameratelefon fylld med lika delar affärs- och multimediafunktioner.

- Musik är oerhört viktigt för dagens mobilkonsumenter, och med den nya generationens Walkmantelefoner blir Sony Ericsson ännu starkare inom detta segment. Samtidigt breddar vi vår portfölj med en vikbar EDGE-telefon fylld med funktioner, säger Ola Lilja Molén, marknadschef på Sony Ericsson i Norden.

W850 är en Walkmantelefon för alla som ställer högsta krav på musikspelaren i telefonen. W850 hanterar nya musikformat som eAAC+ vilket möjliggör snabb nedladdning av hela låtar direkt till mobiltelefonen. Den nya Walkmanspelaren ger en mer visuell musikupplevelse med bilder på skivomslag och enkel navigering i spellistor. W850 är dessutom den första telefonen med sökfunktionen TrackID. Användaren spelar enkelt in några sekunder av en låt som han eller hon hör på den inbyggda radion eller från en högtalare i omgivningen. Musikklippet skickas till databasen Gracenote som några sekunder senare svarar med information om artist, låt och vilken skiva låten finns med på. W850 har även radio, en 2,0 megapixelkamera, webbläsare, push e-mail, Bluetooth 2.0 och mycket annat.

W710 är Walkmantelefonen för sport- och träningsintresserade. Telefonen erbjuder en rad nya funktioner som hastighetsmätare, distansmätare, stegräknare och tidtagarur. W710 har en sportig design och kan enkelt fästas på armen för att inte vara i vägen när man tränar. Musikspelaren håller högsta klass och erbjuder samma gränssnitt och TrackID-tjänst som W850. W710 har dessutom radio, digitalkamera och många andra funktioner. Till W710 medföljer ett träningsanpassat headset som sitter kvar i öronen även då man tränar.

Z710 är en kameratelefon som passar lika bra för företagsanvändaren som för den som använder mobiltelefonen privat. Den har en 2.0 megapixelkamera, stöd för push e-mail och EDGE för snabb uppkoppling mot internet. Kalender och adressbok synkroniseras enkelt med datorn. Dessutom finns musikspelare och radio, allt paketerat i en modern och stilren design.

Alla tre modeller finns omgående i butik.

För högupplösta pressbilder: www.sonyericsson.com/press

För mer information, testexemplar eller bilder, vänligen kontakta:

Mattias Holm, PR-ansvarig Norden

Telefon: 070-493 57 54, E-post: [email protected]

Jonas Sevenius eller Jesper Kling, Jung

Telefon: 08-527 080 90, 070-815 11 14/070-556 31 23, E-post: [email protected]

Sony Ericsson Mobile Communications AB förser den globala kommunikationsmarknaden med innovativa och funktionsrika mobiltelefoner, tillbehör och pc-kort. Företaget, grundat år 2001 som ett joint venture mellan Ericsson och Sony, har sitt huvudkontor i London och har ca 6 000 anställda över hela världen. Forsknings- och utvecklingsenheter finns i Europa, Japan, Kina och Amerika. Den första oktober firar Sony Ericsson sitt femårsjubileum. Sony Ericsson är global huvudsponsor av Women's Tennis Association (WTA), och arbetar med WTA för att arrangera Sony Ericsson WTA Tour i fler än 80 städer under året. Touren avslutas i samband med Sony Ericsson Championships i Madrid mellan den 7 och 12 november. Mer information finns på www.sonyericsson.com.

Alla produktegenskaper, specifikationer och uttalanden i detta dokument som inte är historiska fakta är framåtsyftande och innehåller därför inslag av risk och osäkerhet. Verkliga produktegenskaper, specifikationer och innehållet i framåtsyftande uttalanden kan komma att ändras.

------------------------------------------------------------

Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se

Följande filer finns att ladda ned:

http://wpy.waymaker.net/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=300539&fn=wkr0010.pdf Pressmeddelande

http://wpy.waymaker.net/client/waymaker1/ImageArchive/Image.aspx?image_id=16953

http://wpy.waymaker.net/client/waymaker1/ImageArchive/Image.aspx?image_id=16954

http://wpy.waymaker.net/client/waymaker1/ImageArchive/Image.aspx?image_id=16955

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro