ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Soran Ismail och Magnus Betnér: Pratar aldrig om mitt privatliv

Natalie Demirian · 7 Sep 2016
Uppdaterad 12 Sep 2016
Soran Ismail och Magnus Betnér ska medverka i "Fråga mig". 

Soran Ismail och Magnus Betnér ska medverka i "Fråga mig".  Foto: Dzenita Mesic/Metro


De är två av Sveriges främsta komiker och de ska snart återigen ut på en gemensam turné. Men först ska de svara på allt ni undrar i Metros Fråga mig”. Ställ din fråga redan nu längst ner i artikeln!

klar

Artikellänk är kopierad

Soran Ismail, 28, och Magnus Betnér, 42, gjorde succé med sin gemensamma turné ”En skam för Sverige” 2013. Nu ska de, efter en lång paus, återigen resa runt i landet med ”En skam för Sverige 2”.

– Det är det roligaste jag vet. Dels att få komma ut på turné och träffa folk som vill titta under de bästa förutsättningarna, dels för att jag gillar att jobba med Magnus och umgås med honom, säger Soran Ismail.

LÄS MER
Jonas Gardell: Hatet har tagit över Twitter

Men innan turnépremiären ska de frågas ut i direktsändning i Metros ”Fråga mig”. Något som komikerna känner sig lugna inför.

– Det är superlugnt, att få frågor är man van vid på alla möjliga sätt. Vi båda har också mycket kontakt med vår publik via sociala medier, säger Magnus Betnér.

Soran Ismail har sina aningar om vilka typer av frågor som väntar dem.

– Jag tror att det blir en hel del politik. Det lär bli frågor som rör integration. Det är det som blivit top of mind hos många människor och både Magnus och jag har prata mycket om ämnet. Men det är också lätt att snöa in lite på det, vi brukar annars få svara på frågor om allt möjligt. Till exempel om man kan skämta om allt.

LÄS MER
Molly Sandén: Jag får inte gå naken hemma för Danny

Det finns dock vissa frågor som komikerna inte kommer att vilja svara på.

– Jag pratar aldrig om mitt privatliv, till exempel. Men det har inte med något annat att göra än att jag tycker att mitt jobb är mitt jobb. Det är inte relevant. Och i den mån det är relevant så pratar jag om det på scenen, säger Soran Ismail.

Magnus Betnér håller med.

– Det är samma för mig, och min dotter försöker jag numera hålla utanför det hela så mycket som det går, nu när hon är så pass stor att hon kanske tittar eller läser själv.

Vem skulle du själv vilja fråga ut?

– Kungen vore väl roligt, säger Magnus Betnér.

– Zlatan. Vi tar två olika kungar, säger Soran Ismail.

Vill du veta mer om Soran Ismail och Magnus Betnér? Den 14 september klockan 19.00 medverkar de i Metros succéprogram ”Fråga mig”. Redan nu kan du passa på att ställa dina frågor nedan.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro