ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Soraya Hashim ska ta Metro Debatt till nästa nivå

Metro · 18 Aug 2016
Uppdaterad 22 Aug 2016
Soraya Hashim. 

Soraya Hashim.  Foto: Hugo Ewald


Soraya Hashim, 32, har tidigare varit programledare i radio och arbetat för Rättviseförmedlingen. Nu tar hon över Metro Debatt. "Det känns jättekul att få komma tillbaka och jobba med journalistik. Det har jag saknat", säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Soraya Hashim, 32, har tidigare varit programledare i radio och arbetat för Rättviseförmedlingen. Nu tar hon över Metro Debatt.

– Det känns jättekul att få komma tillbaka och jobba med journalistik. Det har jag saknat, säger hon.

Som debattchef kommer Soraya Hashim bland annat arbeta med att utveckla Metros debattsida – och hon har en tydlig vision för framtiden.

– När du vill nå ut med din åsikt till alla så ska Metro vara det självklara valet. Vi är inte bara Sveriges största tidning utan också den som har bredast läsekrets. Hos oss finns det plats för både tunga politiska debattartiklar och mer vardagsnära texter.

LÄS MER
Så här debatterar du i Metro

Förutom att göra Metro Debatt till det självklara valet för opinionsbildning vill Soraya Hashim bredda samtalet och lyfta fram ett större spektrum av röster.

– Jag vill skapa den bästa plattformen för det demokratiska samtalet där alla känner att de får delta. Metro är det medie i Sverige som har bäst möjlighet att göra det eftersom att vi är så tillgängliga, säger Soraya Hashim. 

Linnéa Jonjons, redaktionschef på Metro, menar att rollen som debattchef är en nyckelposition och hon är mycket nöjd med rekryteringen.

– I Soraya har vi hittat den perfekta personen att ta Metro Debatt till nästa steg. Med sitt breda kontaktnät och sin erfarenhet både från journalistiken och föreningslivet tillför hon en ovärderlig kompetens, säger Linnéa Jonjons.

LÄS MER
Här är Metros nya serietecknare: ”Ska vara underhållande och roligt”
klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro