ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sörjande treåring skrev till hundhimlen” – fick svar

Tomas Lundin · 17 Jun 2015
Uppdaterad 17 Jun 2015

Foto: Roberto Westbrook


Tack för att du är min vän. Jag älskar dig Luke”, löd brevet från beaglen Moe som tittar ner från hundhimlen.

klar

Artikellänk är kopierad

Treårige Luke var förtvivlad efter att hans trogna kamrat beaglen Moe dog vid tretton års ålder. Varje kväll vid läggdags hjälpte hans mamma Mary till att skriva brev till Moe i hundhimlen. 

Breven adresserades till ”Moe Westbrook, Doggie Heaven, Cloud 1”. I brevet skrev Luke med mammas hjälp att han hoppades att Moe har roligt i hundhimlen, rapporterar Virginian-Pilot

Mamman gick ut med breven till deras egen brevlåda varje kväll så att Luke såg att de postades och gick senare på kvällen ut och plockade in dem igen. Men en kväll glömde hon och morgonen efter var brevet borta. 

Däremot fanns ett annat brev – adresserat till Luke från Moe. 

”Jag är i hundhimlen. Jag leker varje dag. Jag är glad. Tack för att du är min vän. Jag älskar dig Luke.”, stod det i brevet. 

Föräldrarna blev förvånade. Men inte Luke. Han hade räknat med att få svar på sina brev. 

Brevskrivarens identitet var ett mysterium fram till att Virginian-Pilot fick ett tips. Det var 25-åriga postanställda Zina Owens från Norfolk, Virginia, som hade skrivit brevet efter att ha läst lappen i brevlådan. 

– Jag kände det i hjärtat. Det var ett barn som hade förlorat sin hund och när du älskar något och mister det gör det ont, säger hon till tidningen. 

Familjenblev överrumplade över främlingens godhet och vill nu hylla godheten hos den postanställde som ett ljus i sorgen efter livskamkraten.► LÄS MER: Hunden Coco gjorde klar sin bucket list – sen dog hon av cancer

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro