ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Spansk press: Inter överens med Barça

Tomas Lundin · 10 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Inters Zlatan Ibrahimovic byter plats med Barcelonas Samuel Eto'o – om kameruanens löneförhandling med den italienska klubben går i lås. Det skriver spanska medier på onsdagen.

Inters Zlatan Ibrahimovic byter plats med Barcelonas Samuel Eto'o – om kameruanens löneförhandling med den italienska klubben går i lås. Det skriver spanska medier på onsdagen. Foto: Scanpix / Montage


klar

Artikellänk är kopierad

Zlatan Ibrahimovics klubb Inter är överens med Barcelona om svenskens övergång till Spanien. Det skriver den spanska tidningen El Mundo Deportivo. Överenskommelsen innebär att Inter får 100 miljoner kronor och dessutom anfallaren Samuel Etoo. Men innan en övergång kan ske måste Etoo och Inter komma överens om villkoren. Kameruanens kontrakt med Barcelona går ut nästa sommar.Inter-presidenten Massimo Moratti har tidigare begärt Etoo och 40 miljoner Euro för att släppa svensken, men verkar nu alltså ha gått med på en betydligt lägre övergångssumma.Tidigare har Real Madrid pekats ut som en tänkbar adress för Zlatan, men i och med klubbens 700-miljoner kronors-värvning av Kaká från Milan samt de nya uppgifterna i spansk press förefaller mästarklubben Barcelona vara den hetaste kandidaten.

Det tror även spelbolagen, som enligt Sky Sport Italia nu stoppar vadslagningen om Zlatans framtida klubb. Det kan tolkas som att de är säkra på att han kommer att spela i Barça.På onsdagen spelar den italienske skyttekungen Zlatan en ödesmatch mot Malta i VM-kvalet på svensk mark.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro