ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Spårtjuvens offer: Rent fysiskt mår jag bättre”

Patrick Ekstrand · 17 Okt 2012
Uppdaterad 17 Okt 2012
Spårtjuvens offer: ”Rent fysiskt mår jag bättre”

Spårtjuvens offer: ”Rent fysiskt mår jag bättre”


Trots tårarna i domstolen är spårtjuven inte särskilt ångerfull. Det säger sambon till 38-årige Johnny som lämnades på spåret sedan tjuven tagit hans plånbok.

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag kände att han tyckte synd om sig själv. För han bröt ihop när han blev inmålad i ett hörn. Men det är ju inte för att han ångrar vad han gjort mot Johnny, utan det är ju för att han själv är rädd om sig själv, säger Louise till TV 3:s ”Efterlyst”.

Även Johnny framträder i programmet som sänds i kväll. Det är hans första intervju och han är inte medievan trots det stora intresset kring målet.

– Inför rättegången så grubblade jag lite inför vad som skulle hända när man kom fram. Hur mycket media som skulle vara där. Det var rätt mycket tv-kameror och kamera-blixtrar i ansiktet.

Johnny, som fick ena benat krossat av tunnelbanetåget, förlorade också en stor del av ena foten som läkarna var tvungen att amputera.

– Rent fysiskt mår jag bättre, jag har fortfarande kramper kvar som läkarna tittar på och försöker hitta en lösning på. 

Efterlyst sänds på TV 3 i kväll kl 21.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro