ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

SpawN: "Kommer att göra allt för att vinna över ins"

Erik Glanell · 4 Maj 2017
Uppdaterad 4 Maj 2017
Abdisamad ”SpawN” Mohamed tänker inte gå från Gamerz som förlorare. Speciellt inte mot gamla lagkamraten Oscar ”ins” Holm.

Abdisamad ”SpawN” Mohamed tänker inte gå från Gamerz som förlorare. Speciellt inte mot gamla lagkamraten Oscar ”ins” Holm. Foto: Gamerz/pressbild/montage


Det blev ett dramatiskt tredje avsnitt av realityserien Gamerz. Förutom att talangerna delades upp i lag så fick den första spelaren lämna gaminghuset.

klar

Artikellänk är kopierad

Redan i andra avsnittet av Gamerz fick CS-veteranerna och coacherna Oscar ”ins” Holm och Abdisamad ”SpawN” Mohamed välja sina första lagmedlemmar. I går var det dags för resten av spelarna att delas in i lag.

Men för två av deltagarna blev det i stället en kamp för att få stanna kvar i huset.

När lagen var fulltaliga stod Anton ”Ninpoz” Bergman och Jarl ”AroX” Teien kvar. De fick i sin tur tävla om vem som skulle få stanna genom att göra upp man mot man.

Efter en svettig Counter strike-duell stod det klart att det var AroX som fick packa väskorna. Ninpoz däremot fick chansen att välja vilket lag han ville ingå i – han valde SpawN:s lag blå.

Metro tog ett snack med coachen Abdisamad ”SpawN” Mohamed om hur han känner kring sitt lag efter första dagarna.

– Jag ser potential i de jag valt. Men även i de jag inte valde. Under de här övningarna som vi har haft så har de spelare jag valt gjort bra ifrån sig. De spelar spelet på ett sätt som jag vill se att det ska spelas på, säger han.

Kommunikation både i och utanför spelet, lagtänk och så klart skicklighet har varit faktorerna som fått avgöra vilka som nu alltså tillhör lag blå, enligt SpawN.

I rollen som coach ligger mycket fokus på taktiker, men med sitt lugn, erfarenhet och förmåga att motivera hoppas Abdisamad ”SpawN” Mohamed att han också ska kunna påverka spelarnas mentala förmåga.

– Det här är en otroligt stor chans för dem och det gäller för spelarna att göra det bästa av det. Att ha kul och ta lärdom av det här även om det går skräp. Hur det än går vill jag få dem i mitt lag att gå med huvudet högt, säger han.

Samtidigt går det inte att ta miste på viljan att läxa upp den gamle lagkamraten Oscar ”ins” Holm och hans lag röd.

– Jag har inte signat upp på det här för att förlora. Jag kommer att göra allt, allt ,allt för att vinna över ins, säger Abdisamad ”SpawN” Mohamed.

pil
Det här är SpawN:s lag blå

Jonas ”Queenix” Dideriksen

Adam ”Wolfy” Andersson

Sebastian ”Ensa” Aas

Joachim ”capS” Folsing

Anton ”Ninpoz” Bergman

Felix ”MenOx” Myhr

pil
Det här är ins lag röd

Fredrik ”Elo” Annerström

Marius ”Muzzy” Lysholm

Oliver ”revillioN” Heide

Martin ”DahlarN” Brevik

Hannes ”HNS” Johansson

???????????? ???? ????????

Här kan du följa sändningarna:Titta på livevideo från GamerzGlobal på www.twitch.tv

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro