ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Spelar World of Warcraft – attackeras av republikaner

Stefan Wikström · 8 Okt 2012
Uppdaterad 8 Okt 2012

Foto: Marcio Jose Sanchez/AP Photo


klar

Artikellänk är kopierad

Demokraten Colleen Lachowicz kandiderar till den amerikanska senaten för delstaten Maine. På fritiden gillar hon att spela onlinespelet World of Warcraft. Nu anklagas hon av republikaner för att leva "ett bisarrt dubbelliv", skriver Salon.   

Det Republikanska partiet i Maine anser att vissa kommentarer som Lachowicz gjort på olika spelforum "reser frågor om hennes lämplighet". I ett pressmeddelande skriver de bland annat att Lachowicz ska ha skrivit:

"Jag spelar som en rouge Orc, på level 68. Det betyder att jag hugger saker... mycket.  Vem kunde tro av en fredsälskande, socialarbetare kunde gilla det?!"

Lachowicz har svarat på kritiken, genom att säga:

"Istället för att prata om vad de ska göra för människorna i Maine, gör de sig roliga över att jag spelar dataspel... Som spelare är jag i gott sällskap med personer som Jodie Foster, Vin Diesel, Mike Myers och Robin Williams. Kanske är det de Republikanska partiet som har tappat kontakten med människorna?”

klar

Artikellänk är kopierad

Stefan Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro