ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sportstjärnans fantastiska dejtlöfte – gick på bal med ett fan

Emma Björkman · 24 Feb 2015
Uppdaterad 24 Feb 2015
Hannah Delmonte fick gå på bal med den amerikanska fotbollsstjärnan Emmanuel Acho. 

Hannah Delmonte fick gå på bal med den amerikanska fotbollsstjärnan Emmanuel Acho.  Foto: Twitter.com/hEMANacho / Twitter.com/hdelmonte32


Hur lyckas man ta med sin idol på high school-balen? Man kan göra som skoleleven Hannah Delmonte – hon utmanade den amerikanska fotbollstjärnan Emmanuel Acho på ett vad som hon vann.

klar

Artikellänk är kopierad

High school-balen närmade sig och Eagels-fanet Hannah Delmonte ville göra den extra minnesvärd. Så hon skrev till i det amerikanska fotbollslaget Emmanuel Acho, 24,Philadelphia Eagles på Instagram och frågade om han ville gå på balen med henne om hon fick 2 000 retweets?

Stjärnan svarade att 2 000 retweets var för få men om hon kunde få 10 000 retweets skulle han vara hennes baldejt.

Kort därpå hade Hannah Delmonte fått över 10 000 retweets

På Twitter skrev stjärnan: ”Imponerande. Jag kommer aldrig mer öppna ett direktmeddelande på Instagram. Var köper jag en knapphålsblomma?”.

I fredags infriade Emmanuel Acho sitt löfte och kom till Woodgrove High School i Purceville, Virginia. När Hannah Delmonte träffade sin berömda baldejt brast hon ut i tårar.

Som present hade han Emmanuel Acho en signerad amerikansk fotbollströja med nummer 15 och ordet ”prom” (bal) tryckt på ryggen. Balen var inte bara en unik upplevelse för Hannah Delmonte – i en intervju på Loudon countys skolors hemsida berättade Emmanuel Acho att han aldrig fick gå på bal när han gick i high school eftersom han gick på en skola för enbart pojkar.

High school-elevens vad med Emmanuel Acho har blivit en omskriven nyhet. Och sportstjärnan berättar att han fått fler liknande förslag.

– Jag har nobbat dem alla. Men den här, den här ser jag framemot, säger han. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro