ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Spotify lånar funktion från Wikipedia – låter användarna rätta fel

Valerie Kaspersen · 13 Mar 2018
Uppdaterad 13 Mar 2018
Ändringarna kommer inte att kunna ske i realtid.

Ändringarna kommer inte att kunna ske i realtid. Foto: IBL


Trött på felaktig information på Spotify? Det blir det snart ändring på. Användarna ska själva kunna redigera uppgifter om artisterna.

klar

Artikellänk är kopierad

LÄS MER: Spotify stäms på miljardbeloppWikipedia har sedan länge låtit användarna redigera information på sin hemsida. Nu har Spotify skapat sin egna lösning, skriver Mashable. Line-in är redigeringsverktyget som ger användarna möjligheten att ge förslag på ändringar och förbättringar direkt på plattformen.

“Genom att experimentera med det här verktyget hoppas vi få en bättre förståelse för hur Spotifys användare tolkar musik. Så att vi kan förbättra upplevelsen för både lyssnare och artister”, säger företaget i ett uttalande.

Line-in kommer att fungera på det sättet att när du trycker på de tre punkterna som dyker upp när man håller musen över en låt så ska du kunna välja “föreslå en ändring”.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro