ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Spring Tjejmilen för Rosa Bandet

Katarina Matsson · 28 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Ulrika Svensson, Rebecka Blomberg, Sofi Önneby, Sanna Wärn och Susann Henriksson hoppas på att många väljer den rosa banan. 

Ulrika Svensson, Rebecka Blomberg, Sofi Önneby, Sanna Wärn och Susann Henriksson hoppas på att många väljer den rosa banan.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

KLICKA FÖR STOR KARTA
KLICKA FÖR STOR KARTA

Ska du springa Tjejmilen för hälsans skull? I år kan loppet göra dubbel nytta.Gör som tjejerna på Cancerfonden och spring för Rosa bandet. Nytt för i år är ”Skänk med fötterna”. Efter cirka en kilometer kan alla deltagare välja att springa en rosa bana på cirka 100 meter och skänka pengar till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj till förmån för kampen mot bröstcancer. – Det är en hälsofråga och så vill vi självklart visa vårt stöd till Rosa bandet. Vi hoppas på mycket stöd från våra kolleger och åskådare, vi kommer att behöva det! säger Rebecka Blomberg på Cancerfonden som är en av tjejerna som ska ut i spåret.

På Gärdet kommer du att kunna köpa rosa ballonger, där intäkten går till Rosa bandet.

Cancerfonden kommer att finnas på plats från och med i dag fram till söndag för att svara på frågor om bröstcancer.– Det är ett jättebra sätt för oss att nå ut till många kvinnor och informera om bröstcancer och tidig upptäckt. Dessutom är det enda chansen att köpa årets rosa band före den 1 oktober då kampanjen drar i gång, säger Rebecka Blomberg.

Hur har ni laddat?– Vi har peppat varandra och skrutit om hur långt vi har sprungit varje dag i lunchrummet. 

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro