ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Spritsmugglare greps – sms:ade: “Älskling, nu åker jag i fängelse igen

Ida Gustafsson · 11 Mar 2016
Uppdaterad 11 Mar 2016
Mannen som hade fem ton smuggelsprit i lasten hann skicka i väg ett sms innan han greps.

Mannen som hade fem ton smuggelsprit i lasten hann skicka i väg ett sms innan han greps. Foto: Montage/Alamy


Polisen i Småland stoppade en spritsmugglare i går. Men innan polisen grep mannen lyckades han få i väg ett sms, rapporterar lokala medier.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 30-årige mannen greps i går förmiddag på väg 40 utanför Bottnaryd i Jönköping, Småland. Polisen hade noterat att fordonet, en mindre lastbil, var falskregistrerad. Inuti var den fullastad med smuggelsprit, rapporterarSVT Jönköping. 

När polisen var i färd att gripa mannen tog han snabbt upp sin telefon och skrev ett sms. Polisen misstänkte att mannen skulle varna sina kumpaner och skyndade sig för att beslagta mobilen. Men det visade sig att de hade fel: 

”Hej älskling. Nu åker jag i fängelse igen”, löd meddelandet. 

Mannen som var drogpåverkad hade fem ton smuggelsprit i lastbilen, vilket överstiger den tillåtna vikten för fordonet med cirka 300 procent. Mannen är misstänkt för smuggling, ett brott som han tidigare dömts för, skriver jp.se. Mannen kommer begäras häktad under dagen. LÄS MER: Ölen var 0,1 procent för stark – nu vill Skatteverket har 1,3 miljoner 

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro