ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Spyr av bara tanken”

Johan Kellman Larsson · 20 Okt 2011
Uppdaterad 20 Okt 2011

Foto: Ulf Berglund


Eva Nazemson är programledaren som spydde i tv och blev rikskänd över en natt. I veckans Tuffometro pratar hon öppet om ADHD, hetsätande, plastikoperationer – och varför hon kräks av tanken på att ligga med en kändis.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är ett galet lekprogram! Och det är ganska våldsamt. Vi har haft några som råkat riktigt illa ut faktiskt, vissa grenar är läskiga. Meral Tasbas trodde att hon skulle dö.Du spydde i tv och blev känd på kuppen. Är detta mediehistoriens sunkigaste genväg till en karriär  – någonsin? Sunkigaste vet jag inte, men definitivt den äckligaste. Just nu leder du ett lekprogram i TV 6 och i vår blir det en splatterhumorserie i samma kanal – är du rädd för att fastna i C-kändisfacket? Absolut inte. Huvudsaken är ju att man åtminstone är representerad i kändisalfabetet, det är jag tacksam för. Du har tidigare varit tillsammans med Amelia-bloggerskan Johanna Toftby – föredrar du helst kvinnor eller män? Jag var faktiskt aldrig tillsammans med henne. Och om jag måste välja så blir det män.I veckan hade ditt program ”Waterwörld” premiär i TV 6 – vad kan du berätta om det programmet för de som inte vet?

Du har skrivit om din ADHD i din blogg – vad är jobbigast med den sjukdomen? Det jobbigaste är att jag har svårt att hitta en struktur i mitt liv. Att passa tider är ett exempel. Folk som inte har ADHD kan inte förstå det här, men det kan verkligen vara en utmaning. Det finns hela tiden saker som distraherar mig, så även om jag är ute i god tid så händer det ändå ofta att jag kommer sent. Skolan klarade jag inte av, jag gick ut nian med katastrofbetyg. Att hitta balans i livet är en kamp för mig, antingen så hetsäter jag – eller så äter jag inget alls. Det är därför jag har pendlat upp och ner i vikt så mycket genom åren. Du har just träffat en ny kille – vilken är hans sämsta egenskap? Hans tidsoptimism! Men ja, eftersom jag är likadan kan jag förstå honom. Och det är svårt att bli arg eftersom jag själv alltid kommer sent. Vad är det konstigaste stället du haft sex på? Här vore det ju kul att svara att man hade legat i Pariserhjulet eller nåt, men helt ärligt så har jag inte haft sex på något konstigt ställe. Vilken kändis skulle du vilja tillbringa en natt med? Ingen! Fan, nej, usch! Jag är så nykär att jag inte ens kan tänka på någon annan. Jag spyr av bara tanken. Alltså, i dag liggs det ju på till höger och vänster, men jag är rätt så gammalmodig av mig faktiskt. Jag har valt att inte hoppa på det där klamydiatåget – jag har haft förhållanden i stället. Har du gjort några plastikoperationer? Ja, näsan och brösten. Grejen var att jag hade den största häcken i stan men var helt platt – det valde jag att göra något åt. Näsan…ja, jag trivdes inte med den helt enkelt. Hade en sådan där kran du vet. Du har tidigare lagt upp bilder i bloggen med ganska mycket hud – skulle du kunna tänka dig att ställa upp med lättklädda bilder i Café eller Slitz? Absolut inte – aldrig! De bilder jag lägger upp i bloggen…de är med glimten i ögat. Det är mycket humor. Om jag klär av mig så gör jag det i så fall för välgörenhet eller en bra sak. Men ett traditionellt utvik i en herrtidning, nej det är inte för mig. Det får stå för de andra tuttlisorna.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro