ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Starta en insamling på nätet du också

Metro · 29 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Så här kan du hjälpa till att stoppa bröstcancer

klar

Artikellänk är kopierad

GÖR DIN INSATS En av årets viktigaste aktiviteter inom Rosa Bandet är att få fler att starta nätinsamlingar. Genom att starta en insamling är det lätt att själv vara aktiv i insamlingsarbetet snarare än att enbart skänka pengar till någon annan. Man kanske har en egen relation till bröstcancer som gör att man själv är mer engagerad och kan inspirera andra att skänka pengar till den egna insamlingen, eller att starta en egen insamling.

Den personliga relationen vet vi är väldigt viktigt för både eget engagemang och för att inspirera andra.• Att starta en insamling är enkelt: 1. Gå in på sidan hos Cancerfonden. Länk finns till höger.

2. Fyll i dina uppgifter. Kontrollera att du får med allt.  3. Döp insamlingen, gärna till något som beskriver vad ditt engagemang går ut på, som ”Kalles insamling” eller ”Veras loppmarknad”.  4. Skriv en kort beskrivning av vad din insamling går ut på.  5. Ladda gärna upp en bild på dig själv, eller på något som har anknytning till din insamling. Bilden och beskrivningen kommer sen synas på insamlingens startsida.  6. När du är färdig och har registrerat ditt insamling kommer du till en sida där du kan tipsa vänner och bekanta om ditt engagemang. Tipsa så många du kan!  7. Nu är det dags att börja skriva i din insamlingsblogg! Där kan du beskriva vad som händer och hur det går för insamlingen från dag till dag. I bloggen har också de som besöker din sida möjlighet att skriva kommentarer och hälsningar till dig, så uppdatera den ofta. 

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro