ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sten ger sin första lön till den som hittar honom ett jobb

Tomas Lundin · 26 Jan 2015
Uppdaterad 26 Jan 2015

Sten är trött på att gå och vara arbetslös. Nu vill han ge första månadslönen till den som hittar ett nytt jobb till honom. – Jag måste göra något, säger den unga 63-åringen till metro.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Sten Jacobsen från småländska Tjureda har bland annat haft egen cateringfirma , kör truck och har jobbat med färskvaror i mataffär , men sedan ett år tillbaka är han arbetslös och tycker inte om sin situation.

– Vad ska man göra på dagarna? Man sitter och söker jobb på datorn, är ute och går. Man har inga arbetskamrater och ont om pengar. Det är fruktansvärt, säger han till metro.se.

Nu är han villig att ge den första   månadslönen till den som har tips som leder till ett fast jobb, rapporterar tidningen Arbetet

– Jag får ta den smällen, det är det värt, säger han. 

Sten har inget problem med skiftarbete och helger, är pigg och frisk och räknar trots sina 63 med att jobba minst fem år till. Hittills har sju tips kommit in varav sex är att bedöma som trovärdiga, men det återstår att se om det finns ett fast jobb därute.  

Vad vill du hälsa alla potentiella arbetsgivare därute? – Att jag är 63, men känner mig som 43 både fysiskt och psykiskt.

Här kan du läsa om Sten på hans Linkedin-profil.

Foto: Sten Jacobson
klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro