ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stenmarck om intelligens: Jag är mer streetwise”

Emma Björkman · 27 Feb 2014
Uppdaterad 27 Feb 2014
Hur du ser ut när du får veta att du gått till final?

Hur du ser ut när du får veta att du gått till final? Foto: Urban Brådhe


Martin Stenmarck hoppas på revansch i Andra chansen. Som uppladdning har Metro ställt ett gäng närgångna frågor till honom och tagit reda på när han senast besökte ett sjukhus och om han tycker att han själv är intelligent.

klar

Artikellänk är kopierad

Hur du ser ut när du får veta att du är utslagen ur tävlingen?
Hur du ser ut när du får veta att du är utslagen ur tävlingen?Foto: Urban Brådhe
Din ful-min?
Din ful-min?Foto: Urban Brådhe
Din förförarlook?
Din förförarlook?Foto: Urban Brådhe
Någon i din närhet pruttar och det luktar inte rosor.
Någon i din närhet pruttar och det luktar inte rosor.Foto: Urban Brådhe

  Går du till final på lördag? – Ja. (Se Martin Stenmarcks motivering i videoklippet lite längre ned.)Har du någon gång varit nära att ge upp musiken? – Ja, det har jag. Det var -98, -99 då jag hade gjort musikalen ”West side story” på Oscarsteatern i Stockholm. Den ska sjungas på ett speciellt sätt och jag gillar att känna mig fri när jag uppträder. Jag tappade lusten och bestämde mig för att bli skådis istället. Den tanken hade jag ett halvår ungefär tills en vän sa till mig att jag var född att sjunga. Då tog jag upp musiken igen.Läs vad som står i dina tre senaste mottagna sms!  – Shit! Det senaste är från min presskontakt som skrev ”kanon” när jag skrev att jag satt i en taxi på väg till den här intervjun. Det nästa senaste är från min gode vän Kenny som skrev ”När kommer ni? Puss” inför en lunch som vi ska på och det tredje är från min kompis Niklas som skriver att han är på Öland. Får jag för långa sms så läser jag dem inte.

Saknar du någon?

– Ja, jag saknar många personer, flera i min familj har dött.

När besökte du ett sjukhus senast?

– Det var inte så länge sedan. Jag kollade upp min hals. Jag är lite hypokondrisk och trodde att jag hade halsfluss. Men tydligen var jag frisk.

Vem är din bästa kompis?

– Förutom Hanna, min sambo, är det min polare Peter. Vi har känt varandra sedan gymnasiet och ses ungefär två gånger i veckan. Han har också tre barn och är gudfar till min äldsta dotter och jag är gudfar till hans äldsta dotter.

Vilken kändis är du mest sugen på?

– Förutom min sambo så skulle jag välja en helkväll med vilken Bollywoodstjärna som helst. Vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull? – Jag tycker inte att det finns något konstigt om man gör det i kärlekens namn. Jag skulle göra vad som helst om Hanna bad mig.

Anser du dig vara intelligent?

– Jag minns när jag satt med min mattelärare på gymnasiet och diskuterade mitt betyg. Jag hade skrivit en fyra på nationella provet men han ville ge mig en tvåa eftersom jag fått fram rätt svar men på ett annat sätt än det som boken lärt ut. Då sa han att jag är en sådan som kommer att klara mig i livet. Jag är inte akademiskt lagd utan mer streetwise. Om du fick ställa en fråga till vem som helst – vem hade du frågat och vad?

– Jag skulle fråga Putin varför han är rädd för homosexuella. Han skulle aldrig medge att han är rädd men det skulle vara intressant att höra hans svar.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro