ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Steve Martin gör en Niklas Svensson

Aron · 31 Okt 2011
Uppdaterad 31 Okt 2011
Steve Martin och Niklas Svensson

Steve Martin och Niklas Svensson


klar

Artikellänk är kopierad

När stjärnreportern Niklas Svensson nu jobbar med en thrillertrilogi tar han hjälp av Twitter. – Min tanke är att låta karaktärernas bakgrund och egenskaper växa fram med hjälp av alla fantastiska människor som finns på twitter. Jag funderar på att kasta ut en fråga varje morgon och kväll den närmaste tiden, sa han själv till branschtidningen Resumé för ett tag sedan.

Nu har amerikanska skådespelaren och komikern Steve Martin insett att Niklas Svensson är något på spåren. “Tänk va fantastiskt att få ihop en hel bok utan att knappt behöva lyfta ett finger”, måste han ha tänkt när han läste Resumés artikel innan han gick ut med nyheten om sin egen bok på just Twitter.

Steve Martin kommer helt enkelt att samla sin egna twittermeddelanden, tillsammans med de svar han får av sina följare, i bokform. Han hoppar således helt över steget av att skriva om det hela i thrillerroman-form. På så vis har han effektiviserat författandet ytterligare. Kanske något för Niklas Svensson att fundera på.

Intäkterna kommer att gå till välgörenhet (inte mer än rätt kan jag tycka).

Bild: Scanpix / Montage.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro