ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stjärnans bajsattack mot polisen

Tomas Lundin · 30 Jan 2013
Uppdaterad 30 Jan 2013
Stjärnans bajsattack mot polisen

Stjärnans bajsattack mot polisen


klar

Artikellänk är kopierad

"Dazed and Confused"-stjärnan Jason London hade en riktig skitkväll i söndags. En skitkväll som slutade med arresten och ett kalsongbyte. 

Den 40-årige skådespelaren nyste på en bargäst på en bar i Arizona. Kanske fick han inget "prosit", för London fortsatte med att slå ner bargästen.

Ambulanspersonal som kom till platsen konstaterade att London visade "extrema tecken på berusning" , skriver The Hollywood Gossip. 

När polisen kom till platsen försökte han knuffa ner dem, men blev själv knäad till marken. 

Men det konstigaste hände efter att skådespelaren tvingats in i polisbilen och var på väg till stationen. Efter att ha verbalt attackerat polismannen bakom ratten under resan utan att reta upp denne tog han till krafttag.

"Det luktar skit i din bil och din andedräkt luktar diarré", ska stjärnan ha sagt. Därefter lutade han sig åt sidan och … ja … bajsade på sig. 

Via Twitter dementerar stjärnan händelseförloppet och säger att han blivit överfallen. 

”Nån snubbe trodde att jag stötte på hans tjej och överföll mig […] jag hatar Arizona”

Att döma av Jasons ansikte på polisbilderna var han onekligen inte den enda som delade ut smällar den kvällen. Jason London är mest känd för sin roll i filmen "Dazed and Confused". Han har en tvillingbror, Jeremy London, som också är skådis och synts i bland annat tv-serien "Ensamma hemma".

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro