ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stjärnbloggaren Kenza plockar ut 50 000 i månaden

Gustaf Eriksson · 8 Apr 2013
Uppdaterad 8 Apr 2013
Stjärnbloggaren Kenza plockar ut 50 000 kronor i månaden

Stjärnbloggaren Kenza plockar ut 50 000 kronor i månaden Foto: Scanpix


Det konstigaste ett fan gjort, favoritgodiset – och att hon ger sig själv en rejäl hacka i lön. Det avslöjade bloggaren Kenza Zouiten under en frågestund med sina läsare.

klar

Artikellänk är kopierad

Det går ingen nöd på bloggaren Kenza Zouiten, 21. Under en frågestund på bloggen avslöjade hon att hon plockar ut 50 000 kronor i månaden i lön ur det egna aktiebolaget. Men intäkterna är långt större än så.

"Aktiebolaget drar in ett par hundratusen varje månad på bloggannonsering, sedan kommer det även in från andra håll också såsom mina designsamarbeten, plåtningar, event m.m. Så jag låter det mesta ligga kvar i bolaget för tillfället", skrev Kenza under frågestunden.

Kenza har bloggat sedan 2007, och nu är hennes blogg en av Sveriges största. 2010 tröttnade hon på nätrykten om att de stora bloggarna hade synnerligen blygsamma inkomster. Då publicerade hon bilder på sin blogg som visade att hon under en månad drog in över 200 000 kronor i annonsintäkter. 

Under frågestunden berättade Kenza också att hennes favoritgodis är sura colanappar och colaflaskor, och att något av det konstigaste som ett fan gjort är att skicka teckningar på Kenza och hennes pojkvän med rumpor som ansikten. 

Kenza arbetar nu med ett eget klädmärke. På sin blogg skriver hon att den första kollektionen kommer släppas snart.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro