ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stjärnkock var nära att dö under fågeljakt

Erik Scherlund · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Gordon Ramsay var nära att dra sin sista suck under en inspelning på Island.Tv-kocken föll från en klippa och landande i det iskalla havet.– Jag trodde min sista stund var kommen, säger Gordon Ramsey.I samband med inspelningen av Gordon Ramsays nya tv-program, ”The F Word”, var det nära att den hetlevrade kocken fick sätta livet till, skriver the Telegraph.När teamet var på Island gav de sig ut på jakt efter lunnefåglar som skulle tillagas senare i programmet.En jakt som höll på att sluta riktigt illa för stjärnkocken. Han föll från en klippa och landade i det iskalla vattnet. Fullt påklädd med stora kängor på fötterna kämpande Gordon Ramsay för sitt liv.- Jag är en extremt bra simmare, men jag lyckades inte ta mig upp till ytan, säger Gordon Ramsay, till the Telegraph.Till slut – efter 45 sekunder under ytan – lyckades han få av sig kängorna och simma uppåt. Vid ytan fick han tag i ett rep som teamet kastat i och de drog upp honom på land igen.Nedkyld fördes han tillbaka till hotellet. Gordon Ramsey fick också ett ordentligt sår på ena benen när han föll från klippan.

Besöket på Island slutade således med ett tv-program, tre stygn i benet och en nära-döden-upplevelse.– Jag trodde att min sista stund var kommen, säger Gordon Ramsey till the Telegraph.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Scherlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro