ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stjärnor i högform

Emma Björkman · 30 Okt 2011
Uppdaterad 31 Okt 2011
Ingen av de två ”Twilight”-stjärnorna lider brist på nya filmjobb. Ashley Greene har fått huvudrollen i filmen ”Olivia Twisted”. Robert Pattinson har nyligen spelat in ”Cosmopolis”.

Ingen av de två ”Twilight”-stjärnorna lider brist på nya filmjobb. Ashley Greene har fått huvudrollen i filmen ”Olivia Twisted”. Robert Pattinson har nyligen spelat in ”Cosmopolis”.


I Breaking dawn – part 1” visar Robert Pattinson upp en vältränad sida. Men de nya musklerna krävde uppoffringar. Stjärnan gick till gymmet klockan fyra på morgonen.

klar

Artikellänk är kopierad

I fredags var ”Twilight”-stjärnorna Robert Pattinson, 25, och Ashley Greene, 24, på blixtvisit i Stockholm inför premiären av den fjärde och näst sista ”Twilight”-filmen ”Breaking dawn – part 1”. I filmen får äntligen det nygifta paret Edward (Robert Pattinson) och Bella (Kristen Stewart) löpa hela linan ut. Inför den avklädda smekmånadsscenen laddade Robert Pattinson upp med fyra månaders stenhård träning. – Eftersom jag sällan tränar i vanliga fall och inte gillar att gå till gymmet fick jag ta till extrema metoder. I mitt fall innebar det att sluta med ölen och skräpmaten, som annars är min vardag, och ersätta det med att gå till gymmet i två timmar klockan fyra på morgonen. Sedan gick jag till jobbet och efteråt sprang jag en runda, säger han när Metro träffar honom och Ashley Greene på Grand Hotel.Tränar du fortfarande? – Nej, den dagen jag inte behövde ta av mig tröjan framför kameran slutade jag, haha. Ashley Greenes rollfigur Alice, syster till Edward, visar också upp en ny sida i filmen. Fast en mer känslomässig sådan. – Du får se Alice torterad och plågad inombords. Hon vill både skydda Bella och stötta henne och de två känslorna slits inom henne. Det är så roligt att ”Twilight” är en saga för då kan man utveckla sina karaktärer, säger hon. Det har ryktats om att Robert Pattinson ska göra en skiva, men det stämmer inte. – Jag spelar in saker hela tiden men har inga intentioner att släppa det. Folk hatar skådespelare som släpper skivor så mycket att majoriteten skulle hata den bara för att den existerar. Musiken är för personlig för att jag ska vilja smutsa ner den med folks bedömningar, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro