ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stjärnorna sätter färg på våra kinder

Marcella Mravec · 18 Jan 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Cameron Diaz höll höstens läpptrend uppe, med ett läppstift i lite mörkare färg. 

Cameron Diaz höll höstens läpptrend uppe, med ett läppstift i lite mörkare färg. 


• En titt på Golden Globe-galan gör trenderna tydliga • Det ska vara en skäggig man i år

klar

Artikellänk är kopierad

Trendsättarna Adrian Grenier och  Kevin Connolly från tv-serien "Entourage".
Trendsättarna Adrian Grenier och  Kevin Connolly från tv-serien "Entourage".

MODE. Hollywoodlockarna går aldrig ur. När Hollywood samlades för tv- och filmgalan Golden Globe i måndags natt var det inte bara en föraning om hur Oscarsstatyetterna kommer att fördelas – utan även om hur röda mattan ska se ut.

Röda mattan i Los Angeles är ansenligt långt från modeveckan i New York om två veckor. Men där de klassiska lockarna dominerar Oscarsgalan, är Golden Globe lite yngre, lite trendigare. Och trots allt, Hollywoodstarlets brukar ha mer direkt inverkan på våra kinder, fransar och läppar än Pat McGrath.

Nyhippa skådisen Jeremy Piven satte tillsammans med resten av ”Entourage”-casten mansstandarden. Två dagars skugga eller mer lurvig ansiktsbehåring som på ”House”-doktorn Hugh Laurie. Kanske är åtminstone det första ett uttryck för den nye slackermannen. Han åker inte skateboard och jobbar i skivbutik längre, men åker runt i en suv hela dagarna och hinner inte raka sig.

Stilikonen Sienna Miller.
Stilikonen Sienna Miller.
Skimrande Beyoncé Knowles.
Skimrande Beyoncé Knowles.

Trenderna från Golden Globe-galan

70-TAL OCH MITTBENA. Beyoncé kammade ut sina Dreamgirlslockar och hade långt rak plattångat hår. 70-talstrenden var den som syntes mest på Golden Globe, och visade att mittbenan fortsätter att dominera. Allra bäst var det på Penélope Cruz, som kombinerade mittbenan med stora lockar. Skimmer. Jessica Biel, Sienna Miller och Sheryl Crow skimrade i kapp. Highlightern kommer tillbaka efter det naturligt matta, tillsammans med aprikosljust rouge. Strama uppsättningen. Chloé Sevigny verkar vara en stilikon som aldrig går ur tiden, hur mycket man än vill ogilla henne. Hon var painfully cool i en 90-talsinspirerad Yves Saint Laurent-klänning och vinterns bästa hår, en uppsatt knut. För lite mer glamour, en klassisk svinrygg. Röda läpparna. Cameron Diaz höll höstens läpptrend uppe, med ett läppstift i lite mörkare färg som kompletterade hennes Snövitlook. Men i övrigt var läpparna ljust brunrosa.Ansiktsbehåring. Det var knappt en len kind på Golden Globe. Mustascher, helskägg och hiphopskägg.  Klassisk Ken. Mark Wahlberg och Brad Pitt var klassiskt välklippta och renrakade. Dessa två trender kommer dominera herrbehåringen i vinter. De ser bättre ut på tv: Anja Pärsons weave-tillverkare måste haft ett stressigt dygn – först Idrottsgalan och sedan Vanessa Williams på Golden Globe. Ellen Pompeo är snyggt sliten i ”Grey’s Anatomys” sjukhuskorridorer, märkligt tantig på röda mattan.

klar

Artikellänk är kopierad

Marcella Mravec
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro