ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stjärnparet skiljer sig – efter nio års äktenskap

Natalie Demirian · 3 Apr 2018
Uppdaterad 3 Apr 2018
Channing Tatum och Jenna Dewan.

Channing Tatum och Jenna Dewan. Foto: IBL


Det är över mellan skådespelarna Channing Tatum och Jenna Dewan. Stjärnparet skiljer sig efter nio års äktenskap. "Vi blev djupt förälskade för så många år sedan och har haft en magisk resa tillsammans", skriver de i ett uttalande på Instagram.

klar

Artikellänk är kopierad

Channing Tatum och Jenna Dewan gifte sig år 2009 och har dottern Everly, 5, tillsammans. De träffades under inspelningarna av dansfilmen ”Step up” år 2006.I uttalandet skriver exparet att det känns märkligt att dela med sig av något så privat med omvärlden och att det är ”en konsekvens av livet vi har valt att leva, och som vi också råkar vara djupt tacksamma över”.Vidare skriver de bland annat att:”Vi blev djupt förälskade för så många år sedan och har haft en magisk resa tillsammans. Absolut ingenting har ändrats kring hur mycket vi älskar varandra, men kärleken är ett vackert äventyr som tar oss ut på olika vägar nu”.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro