ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stjärnproducent döms efter attack

John Lindblom · 29 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Stjärnproducenten döms för att ha misshandlat sin sambo i en tvättstuga. Tvättstugan på bilden är inte den som nämns i artikeln.

Stjärnproducenten döms för att ha misshandlat sin sambo i en tvättstuga. Tvättstugan på bilden är inte den som nämns i artikeln. Foto: Scanpix


Misshandlade sin sambo i tvättstugan

klar

Artikellänk är kopierad

Förutom att ha misshandlade sin sambo i en tvättstuga med flera slag och knuffar har han slagit henne flera gånger med en sopkvast och hotat henne med kniv i sin inspelningsstudio. Vid ett annat tillfälle misshandlade han henne öppet på en bensinmack.Stjärnproducenten, som stått bakom ett otal kända popvideor med många svenska folkkära popartister, döms nu för för den grova kvinnomisshandeln av Stockholms tingsrätt. Mannen slipper fängelse och döms till skyddstillsyn då tingsrätten tar stor hänsyn till att han tidigare är ostraffad.Han erkänner delvis att han använt våld i tvättstugan men hävdar samtidigt att han först hotades med ett hett strykjärn.– Visst har jag gett henne örfilar och en och ­annan knuff, säger stjärnproducenten som i övrigt förnekar nästan samtliga våldsanklagelser.Den i popbranschen mycket välkände producenten har arbetat med storstjärnor som Carola, Robyn och Petter. Han greps och häktades i slutet av oktober. Han döms för misshandel och ett stort antal kvinnokränkande handlingar sedan 2006.Stjärnproducenten ska nu även betala sin exsambo 70 000 kronor i skade­stånd.Skyddstillsyn innebär mellan 50 och 240 timmars arbete hos ideella organisationer eller föreningar.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro