ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STO Hallå där Hans Alkmark i Borås

Stockholm Katarina Matsson · 3 Jan 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där…

…Hans Alkmark, kommunchef i Borås, som inte hittat någon ny marknadschef trots att ansökningstiden gick ut för åtta månader sedan.

Är det så tråkigt i Borås att ingen vill flytta dit? – Absolut inte. Vi är Sveriges bästa stad. Svenska mästare i fotboll – det är ju rena guldstaden. Vi har helt enkelt inte hittat någon som är lämplig för tjänsten, så bostadsfrågan har inte kommit upp till diskussion.

Det är inte så att folk känner att Borås är en omöjlig stad att marknadsföra? – Absolut inte. Vi har ju haft stora befolkningsökningar och tillväxt de senaste åren.

Nu är ni på väg att ta hjälp av en konsult för att tillsätta tjänsten. Det verkar snarare som att ni hade behövt en marknadschef för att lyckas locka en marknadschef… – Det tror jag inte, men vi behöver någon som kan jobba med marknadsföring och information. Det är nog den kombinationen som är svårt att hitta.

Att lönekrav inte är något problem verkar inte hjälpa. Har ni inget annat att muta med? – Vi har haft ett antal på intervju men inte hittat någon lämplig, så därför har det inte varit aktuellt att varken diskutera bostadsort eller löner.

Ni är ju textilstaden, ni kan väl erbjuda en årsförbrukning skjortor eller något sånt? – Haha, jo, det kanske vi kan göra. Nej, jag tror inte att någon kommer för en årsförbrukning skjortor i dag. KATARINA MATSSON

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro