ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STO Hallå där (till måndag)

Stockholm Emmy Lundström · 25 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där Per Tellander, sportchef på Viasat och TV 3, som nu drar igång Macho Monday, ett program lett av Paolo Roberto som kommer visa kampsport, boxing, Världens starkaste man, nascar och andra ”macho-sporter”.

Varför gör ni det här?

För det första för att försöka lyfta fram kampsport i tablån lite mer. Sen är det ett bra sätt att paketera in macho-grejer, de lite tuffare grejerna inom sportvärlden, i ett program.

Är målgruppen de män som sitter framför tv:n med en hand i byxlinningen och den andra runt en öl?

Nej, jag tror det är ganska bra spridning på tittarna. Jag tror framför allt att yngre killar tilltalas av kampsport medan boxing är väldigt stort bland äldre. Men det är klart att hela konceptet blir lite killigt.

Hur skulle en Womens Wednesday se ut? Snyftfilmer och pratshower eller?

Hela TV 3 har en kvinnlig prägel på programutbudet så vi behöver inte göra ett sånt program. Men jag har funderat på det. Och då skulle man kanske välja sporter som är mer tydligt riktade till kvinnor, till exempel gymnastik och hästhoppning. Det skulle vara lika kul att göra ett sånt koncept.

Finns det några planer på ett sådant program då?

Vi måste få gång det här programmet först, men det skulle vara underbart att göra Womens Wednesday också. Jag älskar namnet förresten, det snor jag rakt av.

OBS. Bild på Per Tellander finns.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Emmy Lundström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro