ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STO INR Pedofil på rymmen

Stockholm cecilia djurberg · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En 27-årig man som dömts till sluten psykiatrisk vård för flera sexualbrott mot både barn och vuxna rymde på torsdagen från Huddinge sjukhus. Polisen beskriver mannen som en ”notorisk sexualbrottsling” och är mycket angelägen om att få in tips från allmänheten som kan leda till ett gripande.

- Han är mycket brottsaktiv. Så vitt vi kan bedöma är det bara en tidsfråga innan han begår nya brott, säger Mats Nylén som är informationsansvarig vid Södertörnspolisen.

27-åringen, som dömdes i mars förra året efter att ha förgripit sig på en 5-årig flicka, jagas nu i hela länet. Eftersom han är bosatt och har begått flera av sina brott söder om stan letar man särskilt mycket i detta område.

Mannen är 195 cm lång och väger 90 kg men ger enligt polisen intryck av att vara lång och smal. Han har en framåtböjd kroppshållning, blå ögon, kortklippt mellanblont hår och dåliga tänder. Vid rymningen, som skedde under övervakade aktiviteter inom sjukhusområdet, var manne klädd i en blå Adidas-vindjacka, blå jeans och gymnastikskor.

Tips till polisen kan lämnas på telefonnummer 08-401 70 05

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm cecilia djurberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro