ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STO Kändis midsommar

Stockholm Hanna Göransson · 21 Jun 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Så här firar svenska kändisar midsommar Sommar i P1 och midsommar är så sommrigt det kan bli. På midsommarafton är det skådespelerskan och ståuppkomikern Nisti Stêrk som står för sommarprogrammet i P1. Hon ska fira på bästa kompisen Christian Hillborgs landställe i Grisslehamn med dolmas, sill och coca cola. - Jag tar med mig kurdiska dolmas, Christian tar med sig sill och potatis. Nisti tar gärna för sig av den svenska midsommarmaten. Sill och potatis är favoriter, liksom jordgubbar. Men det blir inget blött firande för kurdiskan. Hon är nykterist och väljer coca cola framför nubbe i glaset. - Jag är så galen så jag behöver ingen sprit, säger hon. Hanna Göransson [email protected]

Enkät 1. Hur ska du fira midsommar? 2. Vilken är din favorit på midsommarbordet?

* Programledaren Malin Hallberg - Jag ska fira med mina bästa vänner i min nyinköpta stuga i skärgården på en ö utanför vaxholm. Det blir en kombinerad invigningsfest och midsommarfest. - Jag gillar inte sill. Men jordgubbar, nubbe och öl måste man ha. * Anders Lundin, programledare Allsång på Skansen: - Jag ska fira midsommar i Bergslagen med familj och vänner. Min pappa fyller 75 år. - Min favorit är prinskorv. * Sommarprofilen Ernst Kirschstieger, programledare för Nya rum, är i Toscana. * Kungaparet ska fira midsommar på Solliden på Öland.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro