ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STO NOJE BABYSHAMBLESSJTÄRNA drogar 21-årig beundrarinna

Stockholm cecilia djurberg · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I fredags publicerade den brittiska tidningen The Sun bilder som visar hur rockstjärnan Pete Doherty från gruppen Babyshambles och tillika supermodellen Kate Moss’ pojkvän, sticker en spruta i armen på det 21-åriga fanet Laura McEvoy.

Rockstjärnan själv ska enligt Aftonbladet ha påstått att syftet med sprutsticket varit att ta ett blodprov från den unga beundrarinnan för att senare använda som målarfärg till ett konstverk.

Polisen misstänker att det var heroin i sprutan.

Stämmer polisens misstankar riskerar stjärnan fängelsestraff och Babyshambles planerade spelning på Hultsfredsfestivalen kommer med all sannolikhet att stoppas. - Sånt beteende vill vi inte ha i Hultsfred, säger Janne Kleman som ansvarar för bandbokningarna i Hultsfred.

Rockstjärnor är inte direkt kända för att leva sunt, och just Pete Dohertys drogmissbruk är flitigt uppmärksammat i medierna, men på Hultsfredsfestivalen har man aldrig tidigare stoppat stjärnor som dömts för narkotikabrott. Dohertys beteende har dock nått gränsen för det acceptabla.

- Vi kan inte bestämma hur folk ska leva sina liv, men när de börjar bli farliga för andra har det gått för långt. Vi tror att fansen är inne på samma linje och hoppas att de har förståelse för om konserten stoppas.

Arrangören Rockparty, som bokade bandet i samma veva som Dohertys första drogskandal uppdagades, har ännu inte lyckats få kontakt med Babyshambles och avvaktar tills de fått uppgifterna bekräftade.

- Men om Doherty döms för det här lär han förmodligen inte ens få lämna England, säger Janne Kleman.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm cecilia djurberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro