ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STO rad Annika Hagström 9 augusti

Stockholm Lina Färm · 8 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Namn: Annika Hagström Ålder: 63 Bor: Taxinge Familj: Man och en 28-årig son Aktuell: I ”Nyhetsmorgon” i TV4 kl 05.50 Fem tv-favoriter: ”Nyhetsmorgon lördag”, ”Kobra”, dokumentärer, ”Josefsson” och ”Kalla Fakta”

”Nyhetsmorgon” sänder direkt från Göteborg och friidrotts-em under hela veckan.

Vad händer i programmet imorgon? - Vi ska bland annat prata om författaren Åsa Larssons senaste bok, och så får vi besök från rapparen Nabila som var i Libanon när kriget bröt ut. Vi kommer också att laga palestinsk mat.

Du vickar tillsammans med Jan Guillou, hur är det? - Vi jobbade ihop för 25 år sedan, så det är lite reunion för oss. Det är ingen lätt match, men vi slåss inte, kan jag säga. Vi har kanske blivit lite förståndigare och visare med åren, men båda vill driva sina egna idéer. Nu har vi förstått att det blir bättre och mer nyanserat om båda får sin vilja igenom.

Du valde en bra vecka att vikariera på ”Nyhetsmorgon”. Hur är det att sända från Em-kalaset? - Det är fantastiskt kul, vi har all vår publik direkt på gatan. Det är väldigt roligt med folkfesten, jag mötte Carola på tåget ner hit och hon såg också fram emot att få uppträda här.

Hur mycket friidrott hinner du se själv under veckan? - Det är ju en paradox att trots att man jobbar dygnet runt med det här så är man samtidigt den på jorden som ser allra minst.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Lina Färm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro