ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stockholm ett av sju stopp på Rihannas unika turné

Emma Björkman · 31 Okt 2012
Uppdaterad 31 Okt 2012

En av världens mest omtalade stjärnor kommer till Stockholm.Fler detaljer kring Rihannas turné där hon gör sju spelningar på sju dagar i sju världs­städer är nu klara.

klar

Artikellänk är kopierad

Som enda svenska tidning kommer Metro att åka med Rihanna, 24, i hennes privata jet under turnén ”7 cities, 7 days, 7 shows” och rapportera allt som händer under den intensiva veckan. Den 14 november inleds turnén i Mexico City och två dagar senare landar den skandalomsusade stjärnan i Stockholm för en intim spelning. 

– Vi är otroligt stolta över att Rihanna väljer Stockholm som en av de sju städer som hon besöker på sin lanseringsturné för sitt nya album, säger Per Sundin, vd för Universal Music Sverige. 

Det har spekulerats om att Rihanna ska spela på Berns men enligt Universal Music är det ännu inte klart var spelningen ska äga rum. Det är heller inte bekräftat huruvida allmänheten kommer att kunna köpa biljetter till konserten eller om den enbart är för inbjudna gäster. 

Rihannas senaste Sverigebesök har varit kantade av kontroverser. I slutet av oktober och i början av november förra året ställde hon in två av sina tre spelningar i Sverige till följd av utmattning. 

I somras var världsstjärnan tillbaka på svensk mark och avslutade festivalen Peace & Love i Borlänge. En spelning som dock fick ett svalt mottagande då hon bland annat var 45 minuter sen. Men nu är den konstant hårt arbetande superstjärnan åter på banan. Den 19 november släpper Rihanna sitt sjunde studioalbum, ”Unapologetic”, på sju år. 

Även fans har möjlighet att åka med i superstjärnans privatjet under miniturnén. Svenska fans kommer att kunna tävla om biljetter genom radiostationen NRJ och en lycklig vinnare kommer att få ta med sig en kompis. 

Turnén avslutas i New York i USA den 20 november.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro