ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Stockholmsderbyt igång

Metro.se · 24 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nu har domaren blåst och matchen är igång.

När spelarna i Djurgården och AIK sprang in på planen möttes de av ett mäktigt tifo. De stora bengaliska eldarna hade dock flammat ut när spelarna väl kom ut.

– Det kan inte bli bättre, sa AIK:s tränare Rikard Norling till Canal Plus precis innan avspark.

Första halvlek är slut. Mot slutet av halvleken lyckades AIK skapa fler och fler chanser. Djurgården var dock fortsatt farliga på sina snabba omställningar, men AIK går starkast in till halvtidsvilan.

Tempot i matchen är högre än vad man är vad vid att se i allsvenskan. Det leder också till att det blir en hel del felpassningar. Det är också derbykänsla i närkamperna – det har varit en hel del hårda tacklingar.

Andra halvlek är nu igång. Förändring: Djurgården har bytt ut Enrico som inte lyckades alls i första mot Quirinho.

Djurgården har tagit ledningen med 1–0. Det var efter en hörna från AIK som Djurgården kontrade. Quirinho gör en jättelöpning och sätter bollen till vänster om en chanslös Daniel Öhrlund.

AIK har kvitterat. Argentinaren Lucas Valdemarin satte 1–1 efter vackert förspel där Obolo hoppat över bollen efter passning från Markus Jonson.

Matchen slut. 1–1.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro