ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

STOINR 23-åring anhållen för mord på handikappad i Tyresö

Stockholm cecilia djurberg · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Vid lunchtid på måndagen greps en 23-årig man för det mord på en 65-årig handikappad man som skedde i Tyresö under Valborgshelgen.

Enligt tidningen Expressen ska grannar ha vaknat på natten till Valborgsmässoafton av att ha hört bråk från den 65-årige, rullstolsburne mannens lägenhet. När hemtjänsten kom dit och fann 65-åringen ihjälslagen på lördagsförmiddagen ska ett avbrutet skaft från en stekpanna ha legat bredvid den döde.

Polisen vill i nuläget varken kommentera hur mordet skett eller berätta om 23-åringen och 65-åringen kände varann sedan tidigare. Enligt uppgifter som Metro tagit del av ligger 65-åringens lägenhet i ett bostadsområde i Tyresö som är känt för att ha stora sociala problem.

Förhör har hållits med 23-åringen under måndagen som resulterat i att misstankarna kvarstår. - Den anhållne är skäligen misstänkt för mordet, säger Björn Engström, Stockholmspolisens presstalesman.

Ytterligare förhör kommer att hållas i advokats närvaro idag, tisdag.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm cecilia djurberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro